НАД+

NAD image 1

Една дълбоко пазена тайна на младостта успява да си пробие път към корпоративния и бизнес свят по-бързо от биткойна в началото на 2015-а …

 

НАД+

Все по-популярната на запад съставка НАД+ достигна и до нашата столица с вече стотици щастливи клиенти. Какво всъщност е „НАД+“ ?
Освен, че позволява на хората да бъдат много НАД нещата, това е една от малкото доказани във времето съставки, които се доближават до максимата за „еликсирът на младостта“, търсен векове от посветените в знанието …

Питате се, колко ли ще струва подобен еликсир, ползван от държавни глави, елитни спортисти и филмови звезди? Дефакто става въпрос за едно съвсем познато съединение – Витамин В-3 – в неговата активна форма – никотинамид аденин динуклеотид. Есенциален фактор при всички живи организми, отговарящ за фундаментални биологични процеси като метаболизъм, клетъчна сигнализация, генна експресия, поправка на ДНК и много други.

Занижено производство

Без НАД+ електроните (енергията) от храната не могат да бъдат използвани и съхранени, резултиращо в преждевременно стареене, затлъстяване, упадък на организма. Разбира се, организмът ни се стреми да поддържа оптимални концентрации, но съвременният начин на живот води до преждевременно изчерпване и занижено производство.

А от друга страна, колкото и Витамин В-3 да изядете или приемете като хранителна добавка, чистите НАД нива в митоходриите няма да се повишат и с милиграм. Именно затова се прилага само в специализирани клиники интравенозно от сертифицирани клиницисти. Интересът от страна на медицината е следствие от чутовните подмладяващи действия, както и от превенцията и лечението на редица заболявания. Да, все още говорим за същия този Витамин В-3… Натрупването му в тялото посредством интравенозни терапии позволява достигането на супрафизиологични концентрации, повишаващи още повече капацитета на нашата „батерия“.

Дали си заслужава наистина?

Ако стремежът Ви е да имате повече енергия, подобрено качество на съня, сияйна кожа, витални органи, завидна памет и когниция, да се освободите от излишните килограми, отговорът е да. Има ли формула за това как се става свръх човек, то НАД+ обезателно е част от уравнението.

Готови ли сте?

С риск да прозвучи банално, малко са случаите в историята, в които до хората се допуска нещо истинско. За НАД+ няма да откриете фанфарите, както при всяка хранителна добавка. За да се убедите в благотворността му, е необходимо сами да усетите как тече във вените Ви… Свържете се с нас още сега!

НАД+ инфузиите против стареене са тотален хит на пазари като Маями, Ню Йорк, Лас Вегас, Лондон, Дубай, Сингапур…  А вече и в България благодарение на  www.nad.bg 

Цели се НАД другите!

Тъй като инфузиите NAD + IV работят толкова добре за предотвратяване на стареенето, се увеличава и тяхното приложение при други състояния като автоимунни разстройства, деменции, хронична умора, хронична болка и за повишаването на енергията или физическо и ментално представяне. Освен дългогодишния ми опит в хормонално заместителните терапии, все по-често включвам на клиентите си и НАД+ като допълнителна терапия. Защо правя това?

Когато приемате добавки прекурсори или стимулатори на НАД+, рядко усещате „тласък“, докато ако го получите директно чрез интравенозна инфузия, получавате приятно преповдигане на настроението и благосъстоянието. При мен и моите клиенти, които са тествали NAD+ IV, резултатите са незабавни. Всички са психически по-будни, но релаксирани, енергизирани и по-малко уморени,  без спадове и привикване!

НАД+ терапията включва ß-никотинамид аденин динуклеотид като основен агент. Най-безопасно е, когато се прилага бавно в продължение на 2-4 часа. Нежеланите реакции може да включват спазми в стомаха и тахикардия, когато капката е твърде бърза. Средните дози варират от 250 до 750 mg, като безопасният диапазон не надвишава 1500mg. на ден. Протоколите за прилагане на NAD + IV варират в зависимост от вашите специфични здравни нужди и статус, които определяме след подробна консултация и изследвания!

Ползи от NAD+ IV:

 • Ментална яснота и лекота на съзнанието
 • Повишава енергията и издръжливостта
 • Подобрява настроението
 • Значително по-качествен сън
 • Промотира поправката на ДНК, респективно всички тъкани и органи
 • По-добра устойчивост при стрес
 • Удължава теломерите, определящи колко бързо стареят нашите клетки
 • Регулира циркадните ритми

За тези, които са изправени пред болест, хронични заболявания или други неблагоприятни състояния, свързани със стареенето, прилагането на инфузии НАД+ може да обърне увреждането на ДНК, да коригира антиоксидантния потенциал на организма, да модулира възпалението и да забави невродегенеративните промени.

За тези, които пътуват често, „прегарят“ от работа, искат по-висок КПД, то тази терапия е точно за вас. Възвърнете вашата максимална работоспособност и фокус, постигнете успеха с лекота. Спрете да се стресирате от стреса!

Хората живеят по-дълго, но това не означава по-здравословно и качествено. Въпреки че здравите възрастни имат достатъчно НАД+ в клетките си, това все още е далеч по-малко отколкото на младини. Допълването с НАД+ е от основно значение за здравословното стареене за всички над 40 години, които искат да достигнат 100-годишния живот.  И не само.

Бъдете проактивни по отношение на здравето си, инвестирайте в нещо стойностно, запишете час за терапия с нас още сега!

Един отговор за “НАД+”

 1. Velichka Medarova каза:

  Здравейте.Може ли цената и място на което може да се поставя.Аз съм от гр.Пазарджик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature