Хранителни добавки

Показване на 15 резултата

Защо е важно да приемате хранителни добавки?

Хранителните добавки са чудесна възможност да запълните липсите си от важни витамини и минерали. Добавките са изключително полезни, когато приемате правилните такива в точното им количество и в точното време.

Защо е важно да приемате най-качествени хранителни добавки, дори да се храните здравословно? Дори наистина да си осигурявате пълноценна храна, тя може да не съдържа всички важни витамини, минерали и полезни мазнини.

Част от тях се губят в термичната обработка, други – в неправилното съхранение. Тук на помощ могат да ви се притекат най-добрите хранителните добавки, които запълват липсите в менюто ви.

Както знаем, недостигът на витамини и минерали може да нанесе сериозни последици на здравето. Ако пренебрегваме този факт дълго време, последствията могат да бъдат необратими. Ето защо е важно да се грижим за доброто функциониране на организма си с най-добрите хранителни добавки на пазара.

Тъй като не обхващат всички важни компоненти, не забравяйте, че не могат да заместят здравословното хранене. Всички хранителни добавки са само за допълване на нормалното хранене и наистина ще ви бъдат много полезни в съчетание с него.

Как да изберете правилните суплементи?

Всички ние се нуждаем от витамини от група В, тъй като те не могат да се съхраняват в тялото. Това означава, че трябва да ги приемаме редовно. Често се случва да имаме недостиг от тях, ако не консумираме редовно храни от животински произход.

Витамин В-комплекс таблетки е чудесна хранителна добавка за цялото семейство, която ще насърчи кръвообращението и метаболизма на въглехидрати, протеини и мазнини, като регулира холестерола. Хранителната добавка включва 8 витамина от група В, които са от съществено значение за организма.

Витамин D-3 е друга важна хранителна добавка, която е добре да приемате. Този ценен витамин допринася за здравите кости и зъби, за доброто състояние на имунната система, както и за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Въпреки че го получаваме от слънцето и чрез храната, често през студените месеци организмът страда от дефицит. Когато го приемаме под формата на качествени хранителни добавки, допринасяме за по-рядкото боледуване и по-бързото възстановяване след него.

Витамин С е другият много важен витамин, без който буквално не можем. Не случайно той ни е предписван при всяко боледуване за бързо възстановяване и по-добрата работа на имунната система. Нашата хранителна добавка е подходяща за цялото семейство с най-високо качество и доказани ползи.

Магнезивият цитрат е още една много важна хранителна добавка с невероятно действие в напрегнатия ни и стресиращ съвременен живот. Магнезият се грижи не само за добрия ни външен вид, но и за емоционалното ни и здравословно състояние. Ако ви липсва енергия и страдате често от главоболие, не се колебайте и се доверете на нашия продукт.

Метилсулфонилметан далеч не е само добавка за спортисти, а също така и чудесна превенция при астма, алергии и слаба имунна система. Действието му е и естетическо – намалява бръчките, предотвратява стриите и дори избелва зъбите.

Още една хранителна добавка, която познаваме от детските си години и то не случайно – Рибено масло. Вероятно знаете за ползите му за имунната система, но то също така действа съдоразширяващо и чудесно регулира кръвното налягане.

Нашите продукти са най-добрите хранителни добавки на пазара с доказано качество и ползи. Можете да прочетете повече за всеки отделен продукт и да направите своя избор. При колебания, се консултирайте с вашия лекар и определете правилната дозировка и време на приемане.

В забързания ни начин на живот най-доброто решение за здравето ни е да приемаме подходящите добавки и да се грижим за храненето и физическото си натоварване. Ако не разполагате с много свободно време, можете да пазарувате хранителни добавки онлайн с бърза и лесна доставка от нас.

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature