Литий

.jpg

Как сте мили ми недраги маскирани неприятели? Пиете ли дезинфектант? Е, колко по-стерилна да стане вашата съвест? „Коронавирусът ще отмине!“ На кукуво лято. Деветият вал предстои…

Днес може пак да ви се премрежи, че съм доста отровен. От фалшивото Слънце около вас е.
Всеки си има своите недостатки. Ала аз пиша винаги с усмивка и с около 49 пулс. Но това не е от хормона на растежа, който не си бия всеки ден. Какво?! Пийнете и магнезий с В-6.
Истината е, че не рисувам никакви истини. Всичко е фантастика, но не от Фантастико. А лятото май свърши. Време е за круйзи в мола. Марш оттука!

Добър писател на песни преди време написа една, озаглавена „Lithium Sunset“(Литиев залез).


Ето кратко изявление относно битието на текста, свързан с лития:

„Идеята за тази песен ми дойде, когато бях в Бразилия. Изпитвам голяма привързаност към Бразилия. Там срещнах това, което мога да опиша като шаман (който е завършил химия). Той ми каза, че слънчевата светлина се състои от много елементи и един от тях е литий и, както знаете, литият е лекарство, което се дава на депресирани. Това е лекарство, което действа. Но всъщност светлината на слънцето призори и по време на залез може да се гледа директно без увреждане. Окото не филтрира жълтата светлина, по този начин литият достига директно към мозъка. Ето защо хората са добре и спокойни, гледайки залеза или зората. Затова написах песен, наречена „Литиев залез“, която е ода на това природно лекарство, което е достъпно за всички“.

Мерси Стинг.


Въпрос: Как слънчевата светлина може да съдържа литий? Това няма смисъл?!

Всички елементи на периодичната таблица еманират определена честота на светлината и този спектър е тяхната специфична „целувка“(пръстов отпечатък исках да кажа).
Този пръстов отпечатък може да измине километри, за да взаимодейства с елемента, който ще реагира на тази честота и трептене. Нарича се молекулен резонанс.
Този пръстов отпечатък може да се използва за активирането на лития в мозъка и промяна на душевното състояние. Така работят всички елементи и биомолекули.

Малко 3D визия

Светлината контролира всички химикали, предаваща информация и енергия на техните електрони. И след като честотата на светлината съответства на химичния елемент, той реагира дори дистанционно. Така слънчевата светлина може да повлияе на депресиран мозък. Изглежда, че тя активира лития повече сутрин и залез (честоти, честоти…). Жилото е бил прав! Всъщност той е използвал това, за да стимулира креативността си, когато е имал творчески блок по време на кариерата си. Нейсе.

Задълбочаване

Оптичният прозорец на човешката кожа е тесен и е между 500nm и 1000nm. 42% -49% от слънчевата светлина е IR-a светлина(Инфрачервена-а). IR-a има дължина на вълната 0,75-1,4mm., с честота между 214 и 400 tНz.
IR-a генерира разлика в потенциала(електрически) между 886 и 1653 MeV, с температура от 3.864-2.070 K (3.591-1.797 °С). Човешкото око не може да го види, но тези честоти винаги присъстват, когато има Слънце. Тази светлина подновява квантовите „решения“ за всички живи същества. Всяка химическа връзка в молекулата вибрира с характерна честота за тази връзка. Група атоми в молекулата (например СН3) могат да имат различни честоти на трептене, причинени от движенията на удължаване и огъване на групата като цяло.

Ако трептенето води до изменение на дипола в молекулата, тогава поглъща фотон със същата честота.
Вибрационните честоти на повечето молекули съответстват на инфрачервените светлинни честоти. Инфрачервеното лъчение се излъчва или абсорбира от молекулите, когато те променят своя моментум.

Когато хормоните се променят дори по много лек начин, тези малки промени променят техните диполни моменти. Химическата промяна е малка, но може да има огромни последици при взаимодействие със светлина през оптичния прозорец на кожата.

Когато знаете тези неща, можете да направите много за здравето си, или нищо.

Когато взимате хапчета от съвет на гуру на посредствеността или доктор – промяна малко или никаква.

Страх от лекарства?

Добавките са по-малко страшни.
Хормони в задника са още по-малко страшни.
И т.н… ставате готини, фитнес коптори. Примерно.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature