Продължението

20200428 170852 1 scaled

Здравей. Не разходвай време да се свързваш с мене преди да осмислиш долните редовце. Съвсем кратка ремарка… 

Промяната започва от самите нас. А защо е така? Първо идва признанието за наличието на проблем, а след това и желанието за неговото отстраняване. Простичко. Четейки това, вече си на прав път. Когато не си наясно с първоизточника, естеството, множеството възможни решения(или не толкова на брой), нямаш нужната ерудиция, тук съм за теб. Но Не да бъда толерантен към некадърността и измамата, а точно напротив. Да ги изоблича не с вятърничеви истории и хомосексуален патос, а с истини, опит, дела. Да се отнасяме снизходително към невежеството, означава да го поощряваме. Да не правим нищо – криминогенно самодоволство.
Притежаваш ли достатъчно контрол, дисциплина, воля?
Сега е моментът за действие, край на празнословията и логореята!

Можеш ли?

На пръв поглед мога да ти се сторя твърде прям, алтернативен, извън общоприетия стандарт, откровено казано неудобен. Е, такъв съм си. От мен няма да получиш рецепта с няколко реда „лекарства“ или върволица от магични добавки, но може да вземеш много повече… Дългосрочно, дори бих си позволил да кажа, вечно решение, което да повиши значително качеството и посоката на житието ти. Така, че повече да не искаш да се върнеш назад. Натурален, различен път. Изкореняване на нездравословните модели. Разговор, който ще те предизвика да размишляваш.
Рядко хората задават правилните въпроси. И въпреки това съм готов да дам автентичните отговори. Тези, които дори не си знаел, че търсиш или че съществуват. Истината е неудобна, но по-неприятно е лошото здравословно състояние. Сливането с масата. Посредствеността. Робуването на гениталиите. Апатията.

Не обещавам да бъдете най-добрите, но съм убеден, че ще ви доведа до най-добрата версия на самите вас.
За съжаление, сред еволюиралите маймуни, хората са нищожно малко. Господ не е виновен, че вярвате в шантавите неща, които вярвате. А аз смятам, че нашият разум и нашият вид имат безгранични възможности…
Това е от мен. Много бих искал всички да сте здрави телесно, но без ментално израстване и критично мислене, сте обречени на смърт, понякога неочаквано бърза.
А дали ще се бориш за шарени хартийки или нещо по-важно, си е твоя работа. 

Готови ли сте?

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature