Продължението

Промяната започва от самите нас

Здравей. Не разходвай време да се свързваш с мене преди да осмислиш долните редовце. Съвсем кратка ремарка… 

Промяната започва от самите нас. А защо е така? Първо идва признанието за наличието на проблем, а след това и желанието за неговото отстраняване. Простичко. Четейки това, вече си на прав път. Когато не си наясно с първоизточника, естеството, множеството възможни решения(или не толкова на брой), нямаш нужната ерудиция, тук съм за теб. Но Не да бъда толерантен към некадърността и измамата, а точно напротив. Да ги изоблича не с вятърничеви истории и хомосексуален патос, а с истини, опит, дела. Да се отнасяме снизходително към невежеството, означава да го поощряваме. Да не правим нищо – криминогенно самодоволство.
Притежаваш ли достатъчно контрол, дисциплина, воля?
Сега е моментът за действие, край на празнословията и логореята!

Можеш ли?

На пръв поглед мога да ти се сторя твърде прям, алтернативен, извън общоприетия стандарт, откровено казано неудобен. Е, такъв съм си. От мен няма да получиш рецепта с няколко реда „лекарства“ или върволица от магични добавки, но може да вземеш много повече… Дългосрочно, дори бих си позволил да кажа, вечно решение, което да повиши значително качеството и посоката на житието ти. Така, че повече да не искаш да се върнеш назад. Натурален, различен път. Изкореняване на нездравословните модели. Разговор, който ще те предизвика да размишляваш.
Рядко хората задават правилните въпроси. И въпреки това съм готов да дам автентичните отговори. Тези, които дори не си знаел, че търсиш или че съществуват. Истината е неудобна, но по-неприятно е лошото здравословно състояние. Сливането с масата. Посредствеността. Робуването на гениталиите. Апатията.

Не обещавам да бъдете най-добрите, но съм убеден, че ще ви доведа до най-добрата версия на самите вас.
За съжаление, сред еволюиралите маймуни, хората са нищожно малко. Господ не е виновен, че вярвате в шантавите неща, които вярвате. А аз смятам, че нашият разум и нашият вид имат безгранични възможности…
Това е от мен. Много бих искал всички да сте здрави телесно, но без ментално израстване и критично мислене, сте обречени на смърт, понякога неочаквано бърза.
А дали ще се бориш за шарени хартийки или нещо по-важно, си е твоя работа. 

Готови ли сте?

 

Блог

Кратък IQ-тест

Липсата на интелект е сериозно заболяване. Върлува навред, сред маскирани и дезинфекцирани, сред близки и далечни… Болест, водеща до смърт, ако не се лекува.

Вижте повече

А ти лицемер ли си?

Скъпо блогче. Паркирам звездолета. Насилвам се да забавя и феерията от мисли, че да напиша нещо. Хуманоидите разчитаха само на петте брутни сетива, шестото чувство остана някакъв блед спомен от минали светове. ДежА-ву. И дойде Ерата на Водолея, ала всички все още са забързани в своята, да кажем, безсмислена работа, ослепели за посоката в колелото […]

Вижте повече

Двайсе двайсе и какво?

Лека нощ. Знаете ли, че здравето ви е изцяло във ваши ръце?! А замисляли ли сте се защо докторята са сред най-болните съсловия? Митичният Sars-CoV2 нещо не ги подминава? Кого чакате?

Вижте повече
push-to-call

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature

Powered by WebStation™