Началото

Здравей!
Не обичам много да говоря за себе си, а повече да мисля.
Смея да твърдя, че живея добре, спрямо своите стандарти и принципи, независим съм, доколкото е възможно. Освен на щастливи гени и висок тестостерон, се радвам и на това, че през годините успях да натрупам емпирично доста опит и знания, най-общо в областта на здравето, медицината и спорта. Естествено този процес продължава и до днес, като задълбочавам в областта на спортната физиология и биохимия, анти-ейдж и холистична медицина.
Случайно или не, следвам и (не)хуманна медицина – последна година към днешна дата.

Отлагайки доста време, мои приятели и колеги ме подтикнаха да дам старт на проекта „Макс Хелт“, който развиваме последните 3 години. Занимавам се с хранителни добавки от 10-ти клас и не малък акцент в сайта се пада именно на тях. Защо ли? Те са едно от „чудесата на нашето време“, а ние не сме просто магазинче за добавки… (Направо ми повярвахте).

Повечето хора биха започнали да се хвалят колко дипломи и сертификати имат, в колко предавания са участвали, на колко състезания са били, колко хора са доволни от тях и т.н.
И на нас не ни липсва съответната акредитация, но кому е нужно, по-добре „голям залък лапни“…
Ние не търсим такава популярност, а хора с критично и аналитично мислене, които знаят какво искат и търсят, и не на последно място добри.

Физическите упражнения и спортната тренировка са неразривна част от моето ежедневие и съществувание, като съм във форма през цялата година. Макар, че са ресор на моите колеги и приятели, за тях също знам това онова. И тук да не си помислите, че знам всичко за всичко, макар че имам такива наклонности.

Държа на професионализма, резултата и високото ниво на изпълнение…
И аз не знам защо го пиша това, но ако искате да научите истината за някои „работи“, може да се свържете с мен. Останалото е празни приказки.
Толкова.
Засега.
Следва продължение…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature