Кокаин

.jpg

Клонираните

В тези невероятни зимни дни, които целунаха целия полуостров, превъртайки през стената на различните социални медии, в които съм регистриран, в частност ФБ, имах удоволствието да видя безкрайна поредица от клонинги, които се снимаха в реката, „почетоха“ празника, направиха заземяване и закаляване…

Добре! Страхотно!

Но предизвикателството за пълно и трайно здраве, скъпи приятели, е много повече!
И се нарича ПОСТОЯНСТВО.

Не на наркотиците!

Много хора ми казват, че винаги са го правили! Бих могъл да повярвам…комай е само понякога, в случаи на специални дни.
Трябва да ковеш здравето си през всичките шибани дни от живота си. Наслаждавайки се всеки ден на 1-2-3 промеждутъка, посветени на себе си и на контакт с природата, а не само на спорадични изяви за няколко снимки!
Трябва да се превърне във вашия начин на живот, точно както следвате КЕТО-режима или приемате невероятни добавки.
24/24, 7/7, 365/365, и така, докато… Е, честита 2020!

Дали хирурзите знаят, че светлината от лазер не е равна на светлината от Слънцето, когато се използва върху роговицата или при рефракционна операция на очите? Не.
Лазерна операция на очите? Чували ли сте за нея? Разбира се, че не сте. Все още виждате прекрасно.

LASIK-изображенията


LASIK-изображенията, създадени от лазерен лъч, позволяват коригиращо пречупване на светлината в роговицата на живо същество, за да спре да живее в сенките на замъгленото зрение. Живот, живян в сенките на светлината, може да доведе хората до невежество и/или апатия(ДK-ефект), защото промяната на лещата умело унищожава способността им да разбират и общуват дори на просто ниво.

Мислите всъщност се създават от светлината. Светлината се „забавя“ и образува химикали като допамин в мозъка ни, които ни позволяват да мислим.

Светлината е пряко свързана с живота, докосва ловко всичко в нашите клетки под ръководството на циркадния часовник в окото ни.

Светлината, изкуствена, създадена от човека, еманирана от лазерен лъч или от телефона ви е модерна тема, водеща до неспособността на човека да общува с човека.

Офталмологът вижда ли дълбочината на тази светлинна комуникация като част от камерата или часовника в очите ви? Може ли тази операция да се извърши с повърхностни познания за светлината, защото те гледат само да подобрят функцията на камерата на роговицата, без изобщо да обмислят какво прави този ремонт на камерата с предавките на очния часовник(SCN)?
LASIK методът е планиран само на най-повърхностното и комерсиално ниво, като повечето „новости“. Това ни позволява да създадем повече извънземни Слънца, за да покварим естествените си мисли, като променим рецептата на светлината, която стига до нашия биологичен часовник.

Хирургическо или технологично творениe?

Хирургическото или технологичното творение е най-върховното и „прогресивно“, като позволява на някой друг да узурпира ума ви.
Давате на някой друг права над способността ви да мислите, защото това, което се случва на повърхността на окото ви, променя нивата допамина и мелатонина!

Няма сериозно разбиране на този сложен квантов танц днес в здравеопазването, защото няма сериозна комуникация с природата и нейната светлинна азбука, заровена в спектъра на светлината… А именно фотоелектрическият ефект. Това води до това хората да говорят, без да казват нищо, да слушат, без да чуват пак нищо.

Когато смислената комуникация се провали, когато реалността е променена от липса на слънчева светлина и много синя светлина в същото време…Това бавно унищожава способността за мислене, като ви лишава от допамин, който ви оставя непредубедени към реалността. Това открадва и вашия мелатонин, разрушава ДНК-то и ви лишава от сън, отнема вашата сила за регенерация, съкращава живота ви. Единственият отзвук, който сърцето ви ще долови(или не), е тихото ехо на парадигмата, печатаща пари от този танц на суетата. Тик-так, тик-так…

Ще ви научим не какво да мислите, а как да мислите.

Вашият ДжиПи или доктор на хормоните получава първите улики, но те никога не виждат връзката. Ако смятате, че не сте склонни сами да надхвърляте повърхностното в живота си, не сте в депресия и не сте глупави, винаги може да се свържете с нас за насоки. Ще ви научим не какво да мислите, а как да мислите.

Зомбираните

А какво се случва оттатък океана…Кратка историйка. В така наречения западен свят.
Детето ви е игриво, будно, закача се с останалите, прави бели, издърпа ухото на съученик… Има му нещо?!
Веднага се изпраща при училищния „психолог“. А след него и при психиатър. Лепва му се някой синдром на хиперактивност и се назначава терапия. Медикаментозна разбира се. Риталинче. Мозъчната „химия“ се разбърква тотално и така, докато завърши, когато рецептата вече не се предписва. Не знае и няма откъде да си набави „лекарствата“, прибягва до (мет)амфетамин или кокаин от улицата, за да си възвърне иначе изчезващия от видеоигри и телефони допамин…

Защо го пиша това ли? Ама вие сте кротки и примерни. А по колко кафета пиете? А цигарки? Друго? Не на наркотиците!

За нищо.

Очаквайте скоро и у нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature