Поглед в шесто измерение?

n
Интро.
Първо малко случайности от (не)битието, които съвсем не задължават да се съгласите с тях.
Достигнал до 4-тото си измерение, нашего брата, вярва, че щом е изгледал Матрицата е счупил хороскопа и пребивава някъде извън нея.
Но, да си направиш фалшив ковид паспорт, не показва „хитроумност“, а напротив, ти удостоверяш нейното надмощие. Да мучиш колко било важно да се гласува, за да не отиде гласа ти при дпс или едикойси, ‘еми пак с твоя „глас“(съгласие) узаконяваш целия театър. Да си направиш къща в планината и бункер под нея, няма да те изолира от термокамерите на сателита над теб и петджито.
Нейсе.
Матрицата на трето ниво е система от принципи(алгоритъм), които прочистват обществото и съхраняват вида като цяло. Йезуитски казано, но си е горе долу така. Място в нея за отделен индивид/личност/душа няма, именно мокрия сън на комунизма. Което за триизмерната реалност наистина е нещо много добро, дори велико, стига да не се намираш в долните слоеве или пък явно да не пожелаеш да се качиш нагоре. 🙂
Но вече в четвърто измерение, тя повече се чини на мащеха, която регулярно се опитва да те пороби, ограби, докара до лудост, отрови, разболее и т.н., общо взето си те изпитва постоянно къде библейски, къде не толкова, и ако и се връзваш, не ти дава да се качиш нагоре. Аналогично Човек постоянно мисли как да прецака нея. Дълго време това бе и моята максима в живота. Но, прецаквайки я, автоматично след време я прави по-перфидна, ъпгрейдва я, съответно прави я неприятна за по-немислещите от него или в щастливия вариант просто не се интересува от него, защото е статистически допустимо изключение. Така или иначе, цикълът се затваря.

По-досетливите вече забелязват тенденцията на взаимната ни еволюция… ИН-ЯН!

Но пето измерение също е наоколо, а от 2-години насам и петджи с неговата изкуствена(дали?) сензорика и АДАПТАЦИЯ. Тук вече си имаме истинска кибер кучка, която чете мисли, анализира аура, знае колко ти е тестостерона, в зависимост от потоотделянето и телесната температура, сексуалните ти предпочитания, знае кога би следвало да напуснеш тленната си обвивка и прочее и прочее. Само, за да те спре да се качиш нагоре и по възможност да те върне ниво – две назад. Блянът на кабалистите глобалисти в действие?
И тук идва големият въпрос – Трябва ли да следваме описаният еволюционен принцип? Да търсим ли лостове за духовно, да го наречем, израстване към 6-тото измерение – това на астрала(чистилището,араф,хамистаган… кой както му харесва), защото в противен случай вала на прогреса, който се превъоражава непрестанно, не чака никого.
А може би, сме закъснели и борбата за нашите подсъзнания вече е спечелена?!
– Е сори, просто бизнес.
Вашите идеи как, мои сенжерменовци? Опитности??
ПС Горесподеленото съвсем не е плод на страх, параноя или халюцигенен трип. 😉
ППС От многото мисли, забравих да пришия между редовете и 3-тия закон на термодинамиката. Всяко действие(мисъл) има пропорционално противодействие. Дали според вас има сила в 6-то районно? 😃
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature