Какво предлагаме

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ

Във времена на динамична пазарна икономика, съвременната медицина все повече се отдалечава от принципите на основоположника си. Здравето на човек придобива все по-комерсиално значение. Болестта се разглежда като симптом(и). Пациента като клиент.
С напредването и усъвършенстването на медицината, броят на болните хора по света вместо да намалява, се покачва. Пациентите ходят при болни доктори да търсят здраве…
Ние смятаме, че лекарят на бъдещето трябва да е преди всичко учител,  показващ правилните пътища за самолечение,здраве, дълголетие…
А ние по-добре от всеки ще ви научим, ще ви мотивираме и вдъхновим да достигнете до най-доброто си Аз! Да задавате сложни въпроси, да изкачвате по-високи върхове.  Всеки един от нас е уникален, но не защото звучи секси и продава повече, а защото е точно така!
Вече почти 10 години го доказваме.
Ние правим разлика между хомогенност и индивидуалност, между действие и взаимодействие. Не тълкуваме статично, а динамично! Не лекуваме болесттта, а Човека…

Програми:

 
Лечебни -> Рехабилитационно-оздравителни ->  Тренировъчни
Какво включва програмата за Лечение?
  •  снемане на анамнеза
  •  физикален преглед и текущо състояние
  •  кръвни и други изследвания
  • оценка на активност/заседналост, навици, спортно минало
  • анализ на работната и домашна среда
  •  психо-соматични фактори, мироглед
натурални методи, хомеопатия или хранителни добавки<
Последваща рехабилитационно-оздравителна програма*:
 • неврологичен статус
 • функционална оценка на движението
 • кинезитерапия
 •  повторни кръвни изследвания

Спрямо тази информация може да се обсъжда и изготвянето на специфична хранителна или тренировъчна програма. Изготвянето й, било то и за фитнес ентусиаст, не може да се прави само на база ръст, телесна маса, навици и “цели” попълнени в табличка. Пример – човек много обича да яде хляб, следователно в менюто му задължително трябва да присъства, било то и като “чийт”. Ние не работим точно така. Подобно е и с тренировките – ако у човек няма създадени елементарни двигателни навици, то без среща на живо е невъзможно изготвянето на тренировъчна програма. Съставянето й онлайн и от разстояние може да задълбочи вече съществуващ, погрешно заучен двигателен модел, дисбаланс или травма.
Нямате необходимост от лечение, а просто искате да повишите вашия “тонус” или общото си здравословно състояние ? Спрямо индивидуалните “цели->задачи->средства”, изготвяме спортно-тренировъчна програма.
Това е много накратко за нашата система на работа. Ако сме успели да привлечем вниманието Ви, а дори и да не сме, свържете се с нас. Вие сте уникални! Бъдете MaxHealth!