Разпродажба!

Левцин

Original price was: 29.00лв..Current price is: 23.99лв..

100% L-левцин 300гр. на прах!

Левцин за по-добро възстановяване?

Левцинът е есенциална аминокиселина с разклонена верига (BCAA) и не може да се произвежда от организма, поради което е необходимо да се набавя чрез храната или хранителни добавки.

Основната роля на левцина е да стимулира синтеза на протеин в мускулите.

Левцинът също има благотворен ефект върху спортните резултати. Той спомага изграждането на мускули, както и снабдява организма с енергия, когато е под стрес.

Левцинът изпълнява редица функции в организма. Той помага за регулиране на кръвната захар, подпомага заздравяването на рани и производството на хормон на растежа. Но левцинът е най-известен със своята роля в изграждането на мускули, както и тяхното възстановяване след интензивно натоварване.

Левцинът също може да играе роля в контрола на теглото. При проучвания върху животни, добавките с левцин повишават отговора към лептин, хормон, който регулира апетита.

Ползи от приема на левцин:

·         спомага за укрепването на кожата, костите и мускулната тъкан

·         регулира кръвната захар

·         подпомага заздравяването на рани

·         стимулира производството на хормон на растежа

·         укрепва ставите

·         забавя процесите на стареене

·         подпомага намаляването на телесните мазнини

·         увеличава силата и издържливостта

Левцинът може да спомогне увеличението на соматропин – хормон, който заздравява ставите, забавя процесите на стареене, спомага намаляването на телесните мазнини и увеличаването на силата и мускулната маса.

Левцинът е съществен компонент на хемоглобина, като в същото време помага за регулиране нивата на кръвната захар, производството на хормон на растежа и зарастването на раните. Хора с проблеми с черния дроб и бъбреците могат да се възползват от тази аминокиселина, тъй като тя може да подобри синтеза на протеин в черния дроб, да подобри качеството на съня. В големи концентрации левцинът се среща в месото и млечните продукти, най-вече в суроватъчния протеин. В по-малка степен се среща в соята, кафявия ориз, бадемите, житните кълнове, грах, кашу, леща, царевица.

Състав: 100% Левцин на прах

Произход: Китай

Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене!

БЪДИ МАКСХЕЛТ!

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Левцин”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature