Екстракт от семената на бял трън

(2 клиентски отзива)

69.99лв.

Milk Thistle 200gr.(80% Silymarin) Магарешки бодил или бял трън, е растение с уникални по рода си свойства. Това което го отличава от останалите е съдържанието на биофлавоноида силимарин…

Силимаринът намира широко приложение в лечението и превенцията на чернодробни заболявания като: хепатит, цироза, жълтеница, стеатоза, махмурлук, интоксикации. Значително ускорява чернодробната детоксикация и регенерация, подобрявайки метаболизма на медикаменти, алкохол, естрогени, никотин, тежки метали и други. Това го прави идеален за спортисти, пушачи, хора употребяващи алкохол, работещи в замърсена среда или преди ПМС.

Ако искате да се чувствате и изглеждате по-добре, нашият екстракт от семената на бял трън представлява перфектния тоник за Вашето тяло.

Прием: 500-1000мг. 1-3 дневно в продължение на 4 седмици, след което се прави почивка или по препоръка на Вашия лекуващ лекар.

В повечето случаи Магарешкия бодил е напълно безопасен, но не са изключени алергични реакции при хора с алергия към сложноцветни растения, маргаритки, хризантеми, обикновен трън, киви и др. Рядко се появяват стомашно-чревни раздразнения, обриви, главоболие, кихане. При успореден прием на медикаменти задължително уведомете лекуващия Ви лекар, поради свойствата на екстракта да намали/удължи техния полуживот!

Активните съставки на магарешкия трън

Eдна от активните съставки на магарешкия трън е силимаринът, който се извлича от семената* на растението. Силимаринът е флавоноид, за който се смята, че има антиоксидантни свойства. Хората използват главно добавката за лечение на чернодробни заболявания. Силимаринът намира широко приложение в лечението и превенцията на състояния като: хепатит, цироза, жълтеница, стеатоза, махмурлук, интоксикации.

Значително ускорява чернодробната детоксикация и регенерация, подобрявайки метаболизма на медикаменти, алкохол, естрогени, никотин, тежки метали и други. Това го прави идеален за спортисти, пушачи, хора употребяващи алкохол, работещи в замърсена среда или преди ПМС.

Освен това може да бъде подходящата терапия и при:

Диабет – може да понижи кръвната захар при хора, които имат диабет тип 2.

Лошо храносмилане (диспепсия). Екстрактът, в комбинация с Еликсира MAXHEALTH повлиява положително причинителите на лошо храносмилане.

Ако искате да се чувствате и изглеждате по-добре, нашият екстракт от семената на бял трън представлява перфектния тоник за Вашето тяло.

*Широко разпространено е мнението, че екстрактът от магарешки трън притежава и естрогенни свойства. Причина за тези ефекти е използването на цвета и стеблото на растението за направата на екстракт, откъдето и значително по-ниската цена. Нашият продукт е направен от 100% семена на магарешки трън, с минимална естрогенна активност! Имайте го предвид при избора на продукт.

Възможните взаимодействия включват:

Субстрати за цитохром P450 2C9 (CYP2C9). Приемът на бял трън може да повлияе на този ензим и лекарствата, които той преработва, като диазепам (Valium), варфарин (Coumadin, Jantoven) и други.

Лекарства за диабет. Екстрактът може да понижи кръвната захар при хора, които имат диабет тип 2. Приемането на бял трън с лекарства за диабет може да предизвика адитивни ефекти. Следете внимателно нивата на кръвната си захар.

Метронидазол (Flagyl). Може да намали ефективността на този антибиотик. Избягвайте да използвате заедно бял трън и метронидазол.

Симепревир (Olysio). Приемането на бял трън с това лекарство за хепатит С може да увеличи концентрациите на лекарството в кръвната Ви плазма. Избягвайте да използвате магарешки бодил и симепревир заедно.

Sirolimus (Rapamune). Приемането на бял трън с този имуносупресор може да промени начина, по който тялото ви обработва лекарството.

Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене!

2 отзива за Екстракт от семената на бял трън

  1. Венко

    От години си правя веднъж годишно един цикъл с магарешки трън и съм много доволен от Жорката! Личи си, че е подбирал продукта.

  2. Камелия

    Много икономичен продукт и чудесен за детокс. Кожата на лицето ми се повлиява много добре.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature