Еликсир на младостта MaxHealth

(1 клиентски отзив)

125.00лв.

100ml. С включена консултация с лекар!

Еликсирът на младостта MaxHealth представлява наситен солеви концентрат. Може да послужи като ефективно средство:

 1. За нормализиране на намалената секреция на стомашния сок
 2. За разреждане на кръвта
 3. За неутрализиране на високата кръвна захар
 4. За подмладяване на организма , посредством увеличаване на процента на младите клетки
 5. За разграждането на стари и болни клетки, клетки на патогени
 6. За лечение на „киселини“, гастрити, стомашни язви, хемороиди, херпес и други
 7. За нормализиране работата на целия стомашно-чревен тракт.
 8. За повишаване на имунитета на организма
 9. За повишане еластичността и подвижността на ставите
 10. За предотвратяване на инсулт, инфаркт, аритмия, атеросклероза на кръвоносните съдове.
 11. За нормализиране на незатворен и отслабен пилор на дванадесетопръстника
 12. За неутрализиране на свободни радикали
 13. За повишаване електропотенциала на организма

Защо е препоръчително да приемаме наситен солеви концентрат?

Наситеният солеви концентрат е истински еликсир на младостта, защото предотвратява преждевременното състаряване на организма. Но той прави това не само отвън – като подобрява еластичността на кожата и ставите, но най-вече отвътре –  благоприятствайки производството на нови клетки. По този начин успешно лекува редица заболявания, които посочихме по-горе.

Нашият еликсир на младостта MaxHealth е отлична превенция срещу висока кръвна захар и холестерол. Той регулира нивата им и разрежда кръвта. Това е важно за предотвратяването на редица сериозни заболявания. Благодарение на уникалния си състав, нашият еликсир на младостта обновява организма и ви кара не само да изглеждате, но и да се чувствате по-млади, енергични и здрави.

Старите болни клетки нанасят сериозни вреди на тялото ни и отключват болестите, към които сме предразположени. Всички ние се нуждае от нови, здрави клетки, за да се борим успешно с патогените и вирусите, на които сме подложени ежедневно. За да се случи това, старите клетки трябва да бъдат отстранени. Имунната ни система не винаги успява да се справи успешно и бързо с тяхното разграждане, което може да бъде стимулирано с правилните хранителни добавки.

Колкото и да искаме да живеем близо до природата

и да получаваме всичко само от храната и слънцето, в динамичния напрегнат свят това не е толкова лесно. Най-добрата подкрепа, която можем да дадем на организма си, е да се храним здравословно, да спортуваме и да приемаме хранителни добавки. Разбира се, не трябва да прекаляваме с тях, но правилната им употреба ни гарантира здраве, тонус и енергия.

Водата MaxHealth ни помага да се пречистим, да стимулираме обновяващите процеси в организма и да получим нов тласък на енергия. Тя е особено подходяща за хората, които често страдат от хранителни алергии, получават киселини и изпитват почти ежедневно стомашни болки. Благодарение на наситения солеви концентрат, ще започнете да се храните с удоволствие, без да се притеснявате от стомашни неразположения.

Както казахме, нашият елексир на младостта MaxHealth стимулира имунната система и помага на организма ни да се възстановява по-бързо след боледуване. Той насърчава съпротивителните ни сили и допринася за по-рядко боледуване. Имунитетът все още е най-добрата ни защита от природата и винаги си заслужава да инвестираме в него.

Възползвайте се от предимствата на водата MaxHealth и обновете организма си лесно и в дългосрочен план. Няма нищо по-хубаво от това да бъдем здрави и енергични.

Ако имате колебания и въпроси, винаги е препоръчително да се консултирате с нас.

1 отзив за Еликсир на младостта MaxHealth

 1. Анонимен

  Този еликсир е вълшебство и всеки сам трябва да се увери за себе си!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature