Тренировъчна програма

Тренировъчна програма ли?

Завръщане към природата.

Не обещаваме селфита от фитнеса. Даже напротив. С нашата тренировъчна програма ще забравите за затворените пространства и големите тежести.

Ще Ви върнем обратно в час по физическо възпитание в първи клас. Ако изобщо там са обръщали внимание на фундаментите. Методът MaxHealth се завърта първо и преди всичко около дишането. Защото то е пътят към по-доброто здраве, по-високата издържливост и по-ефективен като цяло начин на живот.

За нас не е важно да сте скапани винаги след тренировка, защото не е сигурен фактор за добре свършена работа. Това не значи обаче, че няма да Ви предизвикаме. Не значи, че няма да излезете от зоната си на комфорт. Не значи, че няма да достигнете най-добрата версия на себе си.

Целта ни е постигането на желаните (но и оправдани) резултати, които след това остава само да се поддържат. Няма да Ви пратим от ден първи да направите едни безсмислени 5 километра, за да качите снимка на пробяганото разстояние и да се похвалите. Качеството за нас е преди количеството. А количеството ще дойде след като сме изградили минимум елементарна двигателна култура и двигателни навици у Вас.

Няма да Ви потим с цел влизане в калориен излишък. Няма и да Ви ръкопляскаме, че сте клекнали със собственото си тегло. Постигането на завидната форма е възможно по естествен път, а именно – в природата! А потенето и личните постижения ще са там. Но не като движеща сила.

Ще Ви научим да дишате, ходите, а след това и да тренирате правилно, за да има смисъл. Ще Ви дадем разнообразие, което фитнес залата няма как да предложи. За нас няма невъзможни неща. Съответно няма да има и за Вас!

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature