Очила с филтър

Показване на 5 резултата

Очила с филтър

Визията – съвременна, елегантна, фамозна…

Качество – Леки ръчно изработени рамки, изработени от ацетат по поръчка с висококачествени панти за изживяване на максимален комфорт.

Сертифицирани от Zeiss лещи, топ в света по съотношение качество, естетика, цена..

Носени 2-3 часа преди сън, те провокират естественото производство на мелатонин, един от най-мощните антиоксиданти в организма. Без хапчета, алкохол или наркотици. Те блокират цялата изкуствена синя светлина и частично зелената.

Какво да очакваме от носенето на очила с филтър:

– По-добро зрение и съхраняване на нощното виждане

– По-добър сън и възстановяване

– Понижаване нивата на стрес и кортизол

– Оптимизиране на ендокринния статус и балансиране на хормални „дисбаланси“

– Синхронизация на органите и системите с естествените биологични ритми

– Забавяне на стареенето и превенция от модерните заболявания

Препоръчват се за през деня, когато сте на закрито, при условия с изкуствена светлина, при патологични състояния и за нощни работници.

Синята светлина е в спектъра на видимата светлина , с дължина на вълната между 400 – 495 nm. и с висока енергия… Източниците на синя светлина стават все по-често срещани в заобикалящата ни среда. В миналото са използвани огъня или керосинови лампи като основно средство за осветление, докато в наши дни излагането на синя светлина идва от изкуствени източници като ел. лампи, компютри, телевизори и други. Голяма част от експозицията възниква от светодиоди.  Все по-често хората са изложени на синя светлина чрез технологиите, без да се замислят за информацията, която тя носи и за евентуалните ефекти върху тях..

Всичко за избора на очилаблокери и защо би било СЪЩЕСТВЕНО да ги използвате в това модерно хипертехнологично общество в блога…

След като прочетете статиите, проучите критично и в детайли тематиката, трябва да сте луди, ако не си ги купите… Или поне за вашите скъпоценни деца, залепени към таблета, телефона, плейстейшъна… Защитете зрението на най-малките, доколкото е възможно. Те са нашето бъдеще!

Произведени съгласно европейските директиви за качество, по италиански лиценз и български дизайн.

Изключително подходящи за шофиране и стрелба.

Блог

Промяната започва от самите нас

Продължението

Здравей. Не разходвай време да се свързваш с мене преди да осмислиш долните редовце. Съвсем кратка ремарка… 

Вижте повече
над+

НАД+

Една дълбоко пазена тайна на младостта успява да си пробие път към корпоративния и бизнес свят по-бързо от биткойна в началото на 2015-а …

Вижте повече
push-to-call

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature

Powered by WebStation™