Очила с филтър

Показване на 5 резултата

Очила с филтър

Визията – съвременна, елегантна, фамозна…

Качество – Леки ръчно изработени рамки, изработени от ацетат или благородна стомана по поръчка, с висококачествени панти за изживяване на максимален комфорт.

Сертифицирани от Zeiss лещи – топ в света по съотношение качество, естетика, цена..

Носени 2-3 часа преди сън, те провокират естественото производство на мелатонин, един от най-мощните антиоксиданти в организма. Без хапчета, алкохол или наркотици. Те блокират цялата изкуствена синя светлина и частично зелената.

Какво да очакваме от носенето на очила с филтър:

– По-добро зрение и съхраняване на нощното виждане

– По-добър сън и възстановяване

– Понижаване нивата на стрес и кортизол

– Оптимизиране на ендокринния статус и балансиране на хормални „дисбаланси“

– Синхронизация на органите и системите с естествените биологични ритми

– Забавяне на стареенето и превенция от модерните заболявания

Препоръчват се за през деня, когато сте на закрито, при условия с изкуствена светлина, при патологични състояния и за нощни работници.

Синята светлина е в спектъра на видимата светлина , с дължина на вълната между 400 – 495 nm. и с висока енергия… Източниците на синя светлина стават все по-често срещани в заобикалящата ни среда. В миналото са използвани огъня или керосинови лампи като основно средство за осветление, докато в наши дни излагането на синя светлина идва от изкуствени източници като ел. лампи, компютри, телевизори и други. Голяма част от експозицията възниква от светодиоди.  Все по-често хората са изложени на синя светлина чрез технологиите, без да се замислят за информацията, която тя носи и за евентуалните ефекти върху тях..

Всичко за избора на очилаблокери и защо би било СЪЩЕСТВЕНО да ги използвате в това модерно хипертехнологично общество в блога…

След като прочетете статиите, проучите критично и в детайли тематиката, трябва да сте луди, ако не си ги купите…

Или поне за вашите скъпоценни деца, залепени към таблета, телефона, плейстейшъна… Защитете зрението на най-малките, доколкото е възможно. Те са нашето бъдеще!

Произведени съгласно европейските директиви за качество, по италиански лиценз и български дизайн.

Изключително подходящи за шофиране и стрелба.

Блог

Кратък IQ-тест

Липсата на интелект е сериозно заболяване. Върлува навред, сред маскирани и дезинфекцирани, сред близки и далечни… Болест, водеща до смърт, ако не се лекува.

Вижте повече

А ти лицемер ли си?

Скъпо блогче. Паркирам звездолета. Насилвам се да забавя и феерията от мисли, че да напиша нещо. Хуманоидите разчитаха само на петте брутни сетива, шестото чувство остана някакъв блед спомен от минали светове. ДежА-ву. И дойде Ерата на Водолея, ала всички все още са забързани в своята, да кажем, безсмислена работа, ослепели за посоката в колелото […]

Вижте повече

Двайсе двайсе и какво?

Лека нощ. Знаете ли, че здравето ви е изцяло във ваши ръце?! А замисляли ли сте се защо докторята са сред най-болните съсловия? Митичният Sars-CoV2 нещо не ги подминава? Кого чакате?

Вижте повече
push-to-call

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature

Powered by WebStation™