Ние предлагаме

Във времена на динамична пазарна икономика, съвременната медицина все повече се отдалечава от принципите на основоположника си. Здравето на човек придобива все по-комерсиално значение. Болестта се разглежда като симптом(и). Пациента като клиент.

С напредването и усъвършенстването на медицината, броят на болните хора по света вместо да намалява, се покачва. Пациентите ходят при болни доктори да търсят здраве…

Ние смятаме, че лекарят на бъдещето трябва да е преди всичко учител,  показващ правилните пътища за самолечение,здраве, дълголетие…

А ние по-добре от всеки ще ви научим, ще ви мотивираме и вдъхновим да достигнете до най-доброто си Аз! Да задавате сложни въпроси, да изкачвате по-високи върхове.  Всеки един от нас е уникален, но не защото звучи секси и продава повече, а защото е точно така!

Вече почти 10 години го доказваме.

Ние правим разлика между хомогенност и индивидуалност, между действие и взаимодействие. Не тълкуваме статично, а динамично! Не лекуваме болести, а Човека…


Индивидуални програми:

Лечебни -> Рехабилитационно-оздравителни ->  Тренировъчни

Какво може да включва програмата за Лечение?

 • снемане на анамнеза
 • физикален преглед и текущо състояние
 • кръвни и други изследвания
 • оценка на активност/заседналост, навици, спортно минало
 • анализ на работната и домашна среда
 • психо-соматични фактори, мироглед
 • натурални методи, хомеопатия или хранителни добавки
 • хормонално заместителна или интравенозна терапия

*Често срещани състояния при хората, на които програмата е помогнала: диабет, стеатоза, Хашимото, миома, затлъстяване, хипертония и други.

Рехабилитационно-оздравителен план:

 • неврологичен статус
 • функционална оценка на движението
 • кинезитерапия
 • повторни кръвни изследвания

Спрямо тази информация може да се обсъжда и изготвянето на специфична хранителна или тренировъчна индивидуална програма или индивидуални програми. Изготвянето й, било то и за фитнес ентусиаст, не може да се прави само на база ръст, телесна маса, навици и “цели” попълнени в табличка. Пример – човек много обича да яде хляб, следователно в менюто му задължително трябва да присъства, било то и като “чийт”. Ние не работим точно така. Подобно е и с тренировките – ако у човек няма създадени елементарни двигателни навици, то без среща на живо е невъзможно изготвянето на тренировъчна програма. Съставянето й онлайн и от разстояние може да задълбочи вече съществуващ, погрешно заучен двигателен модел, дисбаланс или травма.

Нямате необходимост от лечение, а просто искате да повишите вашия “тонус” или общото си здравословно състояние ? Спрямо индивидуалните “цели->задачи->средства”, изготвяме спортно-тренировъчна програма.

Това е много накратко за нашата система на работа. Ако сме успели да привлечем вниманието Ви, а дори и да не сме, свържете се с нас. Вие сте уникални! Бъдете MaxHealth!

ировките – ако у човек няма създадени елементарни двигателни навици, то без среща на живо е невъзможно изготвянето на тренировъчна програма. Съставянето й онлайн и от разстояние може да задълбочи вече съществуващ, погрешно заучен двигателен модел, дисбаланс или травма.

Нямате необходимост от лечение, а просто искате да повишите вашия “тонус” или общото си здравословно състояние? Спрямо индивидуалните “цели->задачи->средства”, изготвяме спортно-тренировъчна програма.

Това е много накратко за нашата система на работа. Ако сме успели да привлечем вниманието Ви, а дори и да не сме, свържете се с нас. Вие сте уникални! Бъдете MaxHealth!

Блог

Кратък IQ-тест

Липсата на интелект е сериозно заболяване. Върлува навред, сред маскирани и дезинфекцирани, сред близки и далечни… Болест, водеща до смърт, ако не се лекува.

Вижте повече

А ти лицемер ли си?

Скъпо блогче. Паркирам звездолета. Насилвам се да забавя и феерията от мисли, че да напиша нещо. Хуманоидите разчитаха само на петте брутни сетива, шестото чувство остана някакъв блед спомен от минали светове. ДежА-ву. И дойде Ерата на Водолея, ала всички все още са забързани в своята, да кажем, безсмислена работа, ослепели за посоката в колелото […]

Вижте повече

Двайсе двайсе и какво?

Лека нощ. Знаете ли, че здравето ви е изцяло във ваши ръце?! А замисляли ли сте се защо докторята са сред най-болните съсловия? Митичният Sars-CoV2 нещо не ги подминава? Кого чакате?

Вижте повече
push-to-call

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature

Powered by WebStation™