Много скъпи очила продаваш!

очила

Днешната илюминираща идея за светлината като разединител на човека от природата…

Ще ви разкажа една историйка. Идеята, че синята светлина може да бъде вредна (а тя е), почва да става толкова мейнстрийм, че се достига, както винаги се случва в това изродено и болно „съвременно“ общество, до безумни случаи.


Попаднах на такъв преди време за едно красиво девойче, очевидно полудяло на тема здраве, с имплантиран в очите си оранжев кристал, който блокира преминаването на синя светлина… С напразната надежда, че ще могат да облекчат сезонната му депресия.

Всичко това ме озадачава и то не малко. Като един от първите производители в България на очила с филтър за синя светлина, реших да се самозастраховам. Хааа

Правете разлика между действие и взаимодействие. Всичко е в контекста!

Идеята за използване на блокери за сезонна депресия като цяло е добра, но трябва да се направи с интелигентност и разбиране на проблема.

Проблемът не е синята светлина, както е интерпретирало това момиче… и още по-лошо, да се поддаде на операция! Проблемът е само с източниците на изкуствени сини светлини, извън времето на дневния цикъл(рано сутрин и особено вечер). Естествената светлина (това е Слънцето за тези, които сега кацат) е балансирана, както обяснявам от години… Злото на новия век излъчва всичко необходимо за балансиране на оксидативния дистрес, причинен от UV и синя светлина.

Светлината, за разлика от това, което казват гурутата на храната и посредствеността, е основният стимул на нашата хормонална система.

Ако отнемете напълно от живота си синята светлина, ще имате огромен проблем с кортизола, тъй като никога няма да имате правилния стимул и ще рискувате да живеете като нарколептици, или винаги сънливи и апатични.
Навярно помните, че не можем да заобиколим природата с тези неща, както не можем да заобикаляме с добавки, тъй както изисква някакъв примат във фитнес залата.

Единственото решение към момента е, при изкуствено осветление да се използват очила блокери, които пропускат цвят, подобен на този като от Слънцето. Вечер кехлибарени/червени.

Какво ще каже гуруто на храненето по въпроса?

Технологиите, продавани на всички хора през тези години, са въоръжената ръка на технократичния дневен ред, която преследва нашите инстинкти…

Нека да видим как е въоръжена в Китай през последните няколко години.

Тази технология със своята операционна система може да разчете/пренастрои човешкия ум, като използва (мисля) специфични вълни от светлинния спектър. Променя мозъка със светлинни импулси, след което може да се свърже магнитно с обекта, чрез деутериевия поток или алуминиевите отлагания, които се допълват от ваксинации, климатично геоинженерство, ролончета, тигани, хранителни продукти… Това може да промени начина на мислене и действие на индивида…

Скоростта на въртене на АТФ-азата контролира мисълта и е основната техника на новата наука за невромаркетинга. Хахаха, какво ни чака.
Защо да се притеснявате за рекламата, когато можете да направите аудиторията си по-възприемчива към стоките, които искате да продавате (или нещо по-лошо) със светлина? Ала това не сме го учили в УНСС?

Точно това навява и 5-G !!! Невроналният маркетинг е това, което ще бъде интернета от неща, които ще ни продават като квантов скок в благосъстоянието…

Наблюдавайте нарцисизма на някои здравни гурута(па’ и инфлуенсъри) по света и у нас, които сега са извън контрол, пристрастени към телефоните си, видеоигрите и мастурбирането. Брутална липса на каквито и да било умения за внимание (освен върху себе си и техните идеи, пълни с ефектния ефект на Дънинг-Крюгер) или способността да се мисли по критичен и аналитичен начин.

Не можете да асимилирате какво говоря?

Нулев общ допамин. Сори. Не, не взимам кокаин. Може би вие сте идиоти!?

Масата ретрогради открили „Атанас Узунов“, „Кето“, „Веганството“ смятат, че с това ще спасят света. Вместо това те допринасят активно само за…

Та’ това е бъдещето. А това бъдеще сега е сред нас, скъпи приятели роботизирани същности. Всички вие го изживявате. Всеки ден.

Да, особено вие, които мислите, че много искам да ви продам нещо. Или другият ръкав идиоти, които там чакат ежедневната порция безплатна информация.

Е, днес ви дадох две.

Мерси! Добре съм. А вие?

Справка:
ТУК

Слънцето е много вредно!
Слънцезащитният крем е от съществено значение.
Слънчевите очила са задължителни.
Аз съм лекар!
Но прочетохте ли Атанас Узунов? Лидия Ковачева?
Киноата палео ли е?
Кога ще мога отново да ям паста?
Кето-диетата е крайност.
По-добре яжте всичко, но по-малко.
А цялото това месо?!
Но яйцата не вредят ли на черния дроб?!?!
Пастата е вредна, но пълнозърнестата не е!
Ако не се ваксинирате, ще изгубите здравни права.
За отслабване ходя, толкова много, 20000крачки …
А калориите?
Бобовите растения са богати на протеини!
Пшеницата е наркотик!
Трябва да си миете добре зъбите с флуоридна паста за зъби!
Моцарелата Палео ли е?
Ти си груб, суров и лош!
Ах, а аз правя маратони и съм в дълбока кетоза (5 часа време)!
За витамин D излагам лице и предмишница 15мин. на ден. Добре съм.
Чийт веднъж седмично?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature