Ковид за масово поражение

Сериалът ковид действа безотказно. Достига глъбините на (под)съзнанието, трие всички наченки на съвест и човечност, продуцира нулева аналитичност. Психически тероризъм водещ до ваксинация. Или наистина рестарт, както се казва на новговор? Но за кого?

Все още ли смяташ, че имаш свободна воля?

Открай време си мисля, дали пък властелините на света не са прави?
Хора сенки май са никому ненужни? Ти защо отиваш на работа всеки ден? Честно?
Всеки Човек е уникален, динамично променящ се. Мисли с главата си, а не с чужди празнословия. Кове бъдещето си и не плакне очи в зомбовизора.

Стига приказки, ето факти и примери от бита, които всеки сам може да провери, като позагуби малко време.

Превенция на здравето или лекуване на болестта?
Официалните насоки в медицинската общност за лечение на заболяванията са установени в стандарт(протоколи) за действие. Този стандарт е отличен за счупени кости и зеещи рани, но не така добър за лечение на хронични заболявания.

Стандартът за хронично заболяване е лекарствен подход за „лечение“ на симптоми.
Тези лекарства не насърчават здравето, не помагат на тялото да се излекува или отстраняват причината.

Когато не отстраните причината, ставате все по-зависими от лекарства, които често идват със странични ефекти, които пък се лекуват с повече лекарства.
Това е добър бизнес модел за компаниите, произвеждащи лекарства, например Pfizer или Мoderna…
Обаче не е толкова добре за пациента.

Изглежда доста привлекателно на повърхността. Вземете това хапче и всичко ще бъде по-добре.
Обаче днес хората получават хронични заболявания все по-млади и прекарват по-голяма част от живота си като болни.
~60% от възрастните имат хронично заболяване
~40% от възрастните имат 2 или повече хронични заболявания

А изцелението се случва, когато премахнете ПРИЧИНАТА… а не като следвате правителствения стандарт, нито гуруто на добавките или други обществени паразити.

Както може би се досещате, на сцената предстои правителствен стандарт за болестта “COVID”, която има 99,97% преживяемост!

Но някак си тази предполагаема инжекция Pfizer има 90% успеваемост!?!?

Трябва да сте специален вид невежи, за да мислите, че някой се нуждае от този отровен коктейл, стъкмен за 6 месеца. Искрено се надявам, че моите читатели са достатъчно интелигентни да генерират изводи и да следват някаква смислена теза, притежават доста над основните математически познания…

Здраве онлайн се не поръчва, драги, нито се намира в шепа таблетки, докато вирусът на глупостта дави в тресавище от илюзии… Невежеството е сила, но само ако човек няма слабостта да има аналитично мислене.

Привличам благоразумието на някои, други бяха и са около мен в костюм на „приятели“, на които съм екзотично забавен „хихи“. Трети маниакално следват този блог, за да придобият комерчески идеи, които иначе, дори не биха се родили и формовали в челичените им главички, малки като на врабче. Без да обиждам хубавите животинки.

За финал ще ви споделя още 2 неща. Второто е, че има още много, за което мога да говоря, но това няма да ви помогне да си отворите очите сами. Не вярвайте на никого, даже на мен, а проверявайте и се убедете.

Блог

Кратък IQ-тест

Липсата на интелект е сериозно заболяване. Върлува навред, сред маскирани и дезинфекцирани, сред близки и далечни… Болест, водеща до смърт, ако не се лекува.

Вижте повече

А ти лицемер ли си?

Скъпо блогче. Паркирам звездолета. Насилвам се да забавя и феерията от мисли, че да напиша нещо. Хуманоидите разчитаха само на петте брутни сетива, шестото чувство остана някакъв блед спомен от минали светове. ДежА-ву. И дойде Ерата на Водолея, ала всички все още са забързани в своята, да кажем, безсмислена работа, ослепели за посоката в колелото […]

Вижте повече

Двайсе двайсе и какво?

Лека нощ. Знаете ли, че здравето ви е изцяло във ваши ръце?! А замисляли ли сте се защо докторята са сред най-болните съсловия? Митичният Sars-CoV2 нещо не ги подминава? Кого чакате?

Вижте повече
push-to-call

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature

Powered by WebStation™