Кой е лекарят, който стои зад Maxhealth?

Георги Карабашов

д-р Георги Карабашов

Аз съм д-р Георги Карабашов и съм един от създателите на Maxhealth. През годините съм тренирал лека атлетика, карате, бокс, плуване, фитнес и др. Говоря английски, руски и немски език. Родом съм от гр. Смолян, а през 2016г. завърших Медицински Университет в гр. София. Като спортист и любител на химията като предмет в училище, логично беше да имам и свой бранд за хранителни добавки, като целта никога не е била да продавам от всичко, на всеки и на всяка цена. Смело мога да заявя, че се старая да лекувам пациентите си, намирайки първоизточника на проблемите им, а не просто да им предписвам терапии. Това, разбира се, зависи в голямата си част и от мотивацията на пациента. Мисля извън кутията и именно затова знам, че за всеки лекар си има пациенти, както за всеки пациент има лекар.

Имам опит като лекар на национален отбор, борещ се както с травмите на атлетите, така и за по-високите техни спортни резултати. Бях част от екипа на първата за България клиника за инфузионни терапии, както и от лекарски екип в спешно отделение. Преподавател съм на няколко модула по авторската ми програма „Превенция на здравето в 21ви век“, одобрена от МОН. По документи съм специализант по Нервни болести, но голямата ми страст са хормоните и постигането на баланса между тях. Така се роди и идеята за собствена линия очила с филтър за синя светлина, които при излизането си на пазара бяха първия такъв медицински продукт в България. Самият аз от над 10 години нося такива и съм пряк наблюдател на положителните им ефекти върху моето здраве и това на пациентите ми.

 

ЦЕЛ

Да направим достъпни натуралните продукти и здравословни насоки, от които се нуждае всеки за постигане на пълно физическо и емоционално благосъстояние. Ние вярваме, че здравето е най-ценният ни актив и че навременната превенция е най-добрата защита от болести!

ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ И ПРИНЦИПИ

  • Да изградим дълготрайни взаимоотношения, основаващи се на уважение, колегиалност и взаимно доверие!
  • Всички наши продукти са сертифицирани по международни стандарти, но преди всичко тествани лично от нас!
  • Ние не работим с дистрибутори и представители на други фирми, които биха прибавили надценки на нашите продукти. Ние продаваме директно на крайния потребител (т.е. на Вас!). Това ни дава възможността да продаваме на най-добрата цена!
  • Наша основна форма на реклама, която използваме, е Вашето добро мнение и препоръка “от уста на уста”!
  • Kлиентите ни са на първо място за нас! Не се притеснявайте да споделяте въпроси и идеи, ние обещаваме да направим всичко възможно, за да бъдем полезни!

ИСТОРИЯ НА MAXHEALTHBG.COM (За нас)

Скъпи клиенти и бизнес партньори,

Идеята за създаването на собствена серия суплементи и методика датира още от 2010г.

От самото начало ние бяхме сигурни в успеха си, но знаехме, че не можем да представим на нашите клиенти какъвто и да е продукт. Той трябваше да бъде уникален сам по себе си, в сравнение с конкурентния, а и на по-добра цена, трябваше да бъде изпипан до последния детайл, така че да отговори на очакванията на нашите взискателни клиенти и най-вече – да дава резултати. Имайки предвид всички тези изисквания, ние започнахме да обработваме нашия нешлифован диамант.

В продължение на години ние проучвахме внимателно родния и световния пазар в сферата на хранителните добавки, здравословния начин на живот и професионалната спортна подготовка. Посетихме редица научни конференции, изчетохме стотици доклади на клинични проучвания и специализирана медицинска литература, срещахме се с треньори. И така, на теория се подготвихме като за отличен. Но все още не можехме да представим нашата методика, защото нямахме практически доказани резултати. Не искахме да вземем на готово резултатите от чуждите проучвания, искахме наши доказателства. Нямахме време за губене, трябваше да рискуваме, знаейки, че този риск, може да ни приземи до старта.

И успяхме!

Беше ни гласувано огромно доверие и получихме възможност да тестваме нашия подход върху националния отбор по карате в подготовката им за световно първенство 2013г. в град София. Националите ни извоюваха 12 отличия, а ние спечелихме ценното доверие на нашите партньори. Тогава вече бяхме наистина по-готови и по-сигурни от всякога, че можем да променим живота не само на спортиста, а и на всеки един човек. Да му покажем идеята за здраве и живот, пречупена през нашата призма.

Защо нашите продукти са на най-изгодни цени в Европа?

Всекидневният ни контакт с българската система на здравеопазване ни подтикна да създадем наша собствена линия хранителни добавки, които наистина да допринесат за постигане на завидно здраве, по най-естествения за организма начин. За да се подчиним на нашата взискателност по отношение на качество и цена, ние се свързахме с международните лидери в бранша. И в процеса успяхме да спечелим освен безценни бизнес партньори, а и верни приятели. Ние не препродаваме продукти на големите корпорации за хранителни добавки и затова нашите продукти са на по-добри цени от тези на всички колеги на българския пазар, защото ние сме единствените посредници между нашите клиенти и производителя.

Във времена на динамична световна икономика, за нас здравето е най-добрата инвестиция с най-блажена възвръщаемост! Когато си купувате който и да е продукт от серията хранителни добавки, това не е просто поредната кутийка, която да заеме място на Вашия рафт.. Това е нашият шлифован диамант, в който сме вложили целия си труд, ум и знания.

Отговорността, която носим, и доверието, което ни гласувате, не ни дават право да Ви разочароваме!

Пожелаваме Ви приятно “ровичкане” в MaxHealthBg!

Директна връзка с нас:

email: of****@ma*********.com

Телефон: +359 896 844 229

Facebook страница

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature