За всички плодолюбители

всички плодолюбители

Лято е!

Много от Вас решават да направят някоя диетка или пък направо да станат вегани.. Много било полезно, много е лесно, детокс, направо чудо.

Всяка диета първоначално дава някакви резултати. Такъв е и случая с веганството(особено лятото). Но този начин на хранене, не помогна много на Принс, примерно. Малко са хората, които могат да издържат на този модел през целия си живот,  доста от веганите се разболяват. В южна Индия има най-много вегани на света и те са с едни от най-лошите здравни показатели последните 20год.(поне според епидемиологичните изследвания).

Друг много промотиран метод е храненето на всеки три часа, 5-6 пъти дневно. Доста препоръчван от фитнес специалистите, че дори и от диетолози…  Имайте предвид няколко нюанса: симптомите на хипогликемия(ниска кръвна глюкоза) рядко колерират с истинска такава; много епизоди на истинска хипогликемия доста често са безсимптомни; гладът не е основен показател на хипогликемията; честото хранене не води до повече изгаряне на мазнини, а до по-често ходене до магазина; аргументи много..

Четете и анализирайте.

По-здрави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature