Допамин срещу коронавируси

118226277 3364889383566427 8489334963559701020 n

В очакване на ваксата, неотдавна попаднах на 2 добри проучвания, върху които ще съсредоточа днешната словонапитка. Прием само на празен стомах!

Ваксина за по-добър имунитет?

Под изкуствена светлина разбираме LED и NEON по-специално.
Първото проучване е невероятно, защото показва, че всичко, което си пиша има няма 5 години, една от злините на новия век, е напълно реална.

Изкуствената светлина, която всички имаме у дома, офиси, фитнес зали, търговски центрове, в мобилни телефони, таблети, компютри…РАЗРУШАВА(оксидира) допамина. Много важен невротрансмитер, продуциран в окото и в кожата.

Окисляването на допамина причинява увреждане на скъпоценните митохондрии, енергийните мощности на човешкото тяло, като:

– създава бариерна пропускливост(причина за всички хронични заболявания)
– деполяризира мембраните
– инхибира синтеза на АТФ
– дисбаланс в преминаването на „малки“ молекули между мембраните
– променя осмозата

Също:
Разрушава циркадните ритми, чрез инхибирането/окислението на мелатонин!
Изкуствената светлина може директно да увреди допаминовите неврони чрез фотоактивиране на съответните биологични молекули.
LED светлината може да промени скоростта на „запалване“ на допаминовите неврони чрез активиране на опсините, експресирани в substantia nigra.
Прекомерната изкуствена светлина може да бъде допълнителен рисков фактор за болестта на Паркинсон.

Разбирате ли скъпи?

Ето непосредственото доказателство:
Tук и тук.

Очилата с филтър

Подобрете работния капацитет на служителите си – подобрете качеството на съня.

Страхотна публикация, която би трябвало да ужаси гурутата на храната и посредствеността, които плещят много глупости през искрящи телевизионни студия, пълни със синя светлина и Wi-Fi…

Ние правим консултации на фирми, като анализираме работна станция по работна станция, като съветваме служител по служител за най-добрите решения за подобряване на работните умения, производителността, креативността(допамин ОК) и още по-малко отсъствия поради болест от работа. Ние можем да доставим ВСИЧКО, от което се нуждаете. В допълнение към очилата, също евтини до много скъпи изкуствени светлини.

Съвет – просто се свържете се с мен.

Наистина ли?

Топъл, топъл поздрав към всички вирусолози и технолози, академици и книжници, политици и медийни гювендии от техните телевертепи със синя светлина и богати на Wi-Fi.
Човеците „боледуват“ от „коронавирус“, защото са нездрави отдавна, по дефолт и не само…

Безумие отвъд всякакви граници и човешкото интелектуално достойнство потвърждава изцяло моето мнение за някои представители на нашата медицинска/здравна каста, с които имах удоволствието да се сблъскам живо в края на лятото того. Не по воля, а по спешност. Ситуирани в болничката Софиямед. Нейсе, жив съм на инат, но схемата продължава…

Сензационно предателство, основано на налагането на протоколи отгоре, страх от грешки, страх от поемане на реални отговорности, баснословна келепирщина, индоктринирани психически пристрастия и окултни обусловености от проучвания и знания, фалшиви като варосаните гробници.

Всичко потвърдено за съжаление от пациенти, които нечестиво, вместо да поемат отговорност за избора си, решават напълно да поверят живота си на решения, предложени тям по абсолютно безкритичен и тъп начин. Широко невежество, основано на глупост и копнеж, да не искаш силата наистина да промени живота ти.
Плюс заблуди и стереотипи, насадени от книги, интернет и квази гурута,  дезинформация, полуистини от бездарни ентусиасти. Майко мила…

Ако имате неврологичен проблем, той вероятно започва от червата. И така, защо да трябва отидете на психиатър/психолог?! Например…
Самият аз имам прекрасна чернова на книжка за здравето, медицината, живота, но знам че няма смисъл да я издавам. Само ще си навлека кофти енергетика.

Осъзнаването на истината би довело до дискомфорт и/или малоценност, затова слагайте масата.
Идват по-светли и интересни времена, ала доживейте до тях!

ПС Логиката по дефиниция е лишена от морална отговорност 🙂

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature