Двайсе двайсе и какво?

Лека нощ.
Знаете ли, че здравето ви е изцяло във ваши ръце?!
А замисляли ли сте се защо докторята са сред най-болните съсловия? Митичният Sars-CoV2 нещо не ги подминава?
Кого чакате?

Особено в този информационен да го наречем, век, в който сами можете да достигнете много по-високо ниво на компетентност, от който и да е доктор с диплома по нищо. Години следвал една идеология. Фикция за механизмите на организма, ехидно подредена, добре скалъпена със сложни термини, академизми, които се наизустяват, не се научават и разбират.

Лекар, който не лекува причината за болестта, а маскира нейните последствия, или пък създава истерии около нормални процеси в тялото като висока температура или кашлица, няма как да има.
Той е корпоративен наемник-изедник, чието предателство се прикрива от глобалната фармацевтична гилдия и от лобистите й.
Медицината гледа да унищожи естествените оръжия за възстановяване на организма, за да оправдае паразитното си съществуване.

За да станете образцови спонсори.

За да оправдае здравните осигуровки. За да станете мучащи гласоподаватели.
Всеобхватната нравствена пустота се тълкува като пандемия.
Това ще предизвика лекичко неразположение у някои представители.
Бас ловя, че никой доктор със спринцовка в ръка не знае за тези неща. Е що за доктор е тогава?

Както може би сте забелязали, територията, която населяваме, изобилства от стерилни умствено създания. С много деформирани съзнания. Но пък горди и със самочувствие. Патриоти. Демонократи. Дори вярват, че са свободни.
А вижте т.н. изостанали държави, в които няма наука, медицина, 7-ми технологичен цикъл, правителствени болници… та там живеят най-щастливите хора на света, раждат се най-много деца!!!

А защо децата прекарват сравнително леко грип, „ковид“ или други… Докато за възрастните може да се окаже смъртоносно?
Защото вероятно измамата действа само с внушение, a не с доказуеми аргументи.

Лесно податливите на телевизионна пропаганда индивиди лелеят по ваксината. А то какво се оказа? Явно Бил Гейтс ни е пробутал фалшиви бройки – липсват очакваните чипове. Колко жалко…

Е, честита нова ви година! Имунизирам безплатно с висока доза лудост. Останалите ви проклинам да сте по-будни от всякога. И здрави де. Ама знаем ли що е то?

Вземете изпробвайте поантата на историйката чрез практика, че философията на никому не е помогнала да стане по-як или по-здрав.

Блог

Кратък IQ-тест

Липсата на интелект е сериозно заболяване. Върлува навред, сред маскирани и дезинфекцирани, сред близки и далечни… Болест, водеща до смърт, ако не се лекува.

Вижте повече

А ти лицемер ли си?

Скъпо блогче. Паркирам звездолета. Насилвам се да забавя и феерията от мисли, че да напиша нещо. Хуманоидите разчитаха само на петте брутни сетива, шестото чувство остана някакъв блед спомен от минали светове. ДежА-ву. И дойде Ерата на Водолея, ала всички все още са забързани в своята, да кажем, безсмислена работа, ослепели за посоката в колелото […]

Вижте повече

Двайсе двайсе и какво?

Лека нощ. Знаете ли, че здравето ви е изцяло във ваши ръце?! А замисляли ли сте се защо докторята са сред най-болните съсловия? Митичният Sars-CoV2 нещо не ги подминава? Кого чакате? Особено в този информационен да го наречем, век, в който сами можете да достигнете много по-високо ниво на компетентност, от който и да е […]

Вижте повече
push-to-call

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature

Powered by WebStation™