А ти лицемер ли си?

10406390 906421372719635 5486139870610655025 n

Скъпо блогче. Паркирам звездолета. Насилвам се да забавя и феерията от мисли, че да напиша нещо.
Хуманоидите разчитаха само на петте брутни сетива, шестото чувство остана някакъв блед спомен от минали светове. ДежА-ву.
И дойде Ерата на Водолея, ала всички все още са забързани в своята, да кажем, безсмислена работа, ослепели за посоката в колелото на прогреса… Изчезнаха!

Даването, търговията на знания наготово е престъпление срещу интелекта. А видите ли училища и университети струящи нЕука, обещават просперитет и блаженство, надежда за охолен и паричен живот. Наливат ти стари, лишени от смисъл, противоречащи на Живота, чужди знания и ти заповядват: „Гълтай!“
Това не е наливане на ум, а налагане на безумие. Ето защо не водят до нищо съзидателно, а до алкохолизъм и наркомании, мастурбиране пред екраните, курвалък и мечти за цветни хартийки. Нормално.
Как смея?! Е, само нАуката е длъжна да цитира приети знания.

А на вашето внимание беше рубриката за антинаука.

Същото е и с даването, търговията със здраве. То е престъпление срещу душата. Затова и т.н. доктори не лекуват.
Демиурзите са им отредили друга роля в този свят. Да следват много дългия и често абсурден курс на обучение, протоколи и утвърдени знания, без дух на любопитство, тъй като е бил изключен по време на обучението. Индоктринация, продиктувана от мантрата за изчезване на симптома с използването на медикаменти. И си плащат за това.
Пациентите пък искат да минат тънко. Лицемерно. И също си плащат за това.
Всяко страдание идва с причина, понякога трупана много години. Болестите са отговорът на душата срещу глупостта над нейната същност. Не схващате?
Представете си лихвата по кредит, дължите на тялото си десет хиляди лева отпреди 3 години, няма как да се разминете с блистер за 6,66.

Вкусна ли беше рубриката антиздраве?

Разумявате ли?!

Ах какъв съм хулиган, да споделям тоз апокрифен произвол! Същинско светотатство, хюбрис против устоите на модерното общество и светлото бъдеще.

За най-будните умове в тяхната съвременност се твърдяло, че плували срещу течението. Добре де.
А, ако галерата на обществото плава срещу течението и върви към сблъсък със скалата на простотията?

Пример от бита. Обикновено простият е готов на всичко, за да убеди другия да стане също толкова прост, за да започне идеалният взаимен живот, в който всички околни ви смятат за нормални(нормално прости). La dolce vita!

Ако пък ви е омръзнал лайняния живот, направете му напук. Напуснете го като мъдър здравеняк, а не като грохнал пенсионер!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MaxHealth since 2010 - Powered by Nature